Windmolen
Karturf 35
8447 DS Heerenveen
m +31 (0)6 504 831 39
NL70 ABNA 0432 6471 39
windturbine
Particuliere windenergie explatanten Nederlandse Vereniging Duurzame Energie Nederlandse Wind Energie Associatiewij zijn lid van:
windturbine

Profiel

Directeur/eigenaar Ing. Johan ter Schuur is al sinds 1993 in meerdere professionele functies en andere hoedanigheden actief binnen de Nederlandse windenergie sector.

 

Hij heeft Ter Schuur WindEnergie [TSWE] in 2005 opgericht, een onderneming gespecialiseerd in projectontwikkeling en onafhankelijke advisering met een hoofdfocus windenergie op de Nederlandse markt.

 

De afgelopen jaren is door Johan veel kennis en ervaring opgebouwd met de bouw, exploitatie, beheer en onderhoud van windturbines, plus het initiëren, ontwikkelen, realiseren en financieren van windprojecten. Deze brede kennis en ervaringsbasis stelt hem in staat alle benodigde disciplines voor windprojectontwikkeling bij elkaar te brengen, als essentiële voorwaarde voor snelle en effectieve projectrealisatie.


Sinds 2016 heeft Johan zijn markt verbreedt naar zonenergie.
 

Projectontwikkeling is per definitie tijdrovend met lange doorlooptijden en TSWE heeft als filosofie projecten voor eigen rekening en risico te ontwikkelen.

 

Een andere keuzeoptie voor initiatiefnemers is dat TSWE risicodragend deelneemt in hun projectontwikkeling trajecten.

 

Behalve projectontwikkeling adviseert en assisteert TSWE derde partijen bij projectontwikkeling en de verkoop van groene stroom geproduceerd met windturbines.

 

Een platte flexibele organisatiestructuur stelt TSWE in staat snel en adequaat in te spelen op de laatste marktontwikkelingen en specifieke klantwensen.